En kväll i East Village

Foto: Göran Johansson

Foto: Göran Johansson

East Village, på östra sidan av Manhattan i New York, var temat för kvällens bildvisning signerad Göran Johansson. Det blev en bildresa bland spännande människor, miljöer, butiker, caféer, arkitektur, graffiti och mycket annat. Göran har en skarp blick för intressanta motiv och han är en inspirerande berättare. Genom sina många besök i New York har han gedigen kunskap om staden, dess historia och utveckling, något som resulterat i både en guidebok och en guide-app. Vi tackar Göran för ett mycket fint program!

Rolf Karlsson informerade om höstens program i LFK och att det är klart med Folkets Hus bio till Vinterspår 2017. Vidare visade han vilka kriterier som ligger tillgrund för bedömning av Porträtt SM, något som kan vara tänkvärt i våra egna tävlingsbedömningar.

Foto: Göran Johansson

Foto: Göran Johansson

Månadens bild med temat ”Selfie” vanns av Göran Johansson med bilden ovan. Fyra bilder delade andra platsen. Temat för nästa månads tävling bestämdes av vinnaren till ”Fika”.