Kommande möten

Foto: Google Maps

Fotoklubbens lokal finns i ”Sandströms” på Banvägen 26 i Lindesberg. Ingång på norra gaveln. Välkommen till våra möten – om inget annat meddelas börjar vi kl 18.30!

Program hösten 2018

Välkommen till en intressant höst i LFK. Håll koll på hemsidan så du inte missar något! Ändringar kan komma att ske.

Månadsmöten hålls normalt andra torsdagen i varje månad september-december, samt januari-maj. Arbetsmöten hålls normalt sista torsdagen i  varje månad september-november, samt januari-maj. Praktiska övningar, foto, bildbearbetning i dator etc. Hör av dig med önskemål till klubbledningen.

13 september: Månadsmöte med klubbmedlemmarnas egna bilder. Kom ihåg Månadstävlingen.

27 september: Arbetsmöte med fokus på fotografering i den blå timmen, om det blir dåligt väder blir det bilddiskussion istället med fokus på senaste resultatet i Närke Bergslagsfoto och klubbmedlemmars bilder.

11 oktober: Månadsmöte med Börje Erlandsson som bildvisare. Kom ihåg Månadstävlingen.

25 oktober: Veckans arbetsmöte vigs åt tips för att göra bildspel. Vi går igenom ett praktiskt exempel och skapar ett preliminärt bildspel för kommande Vinterspår. Har du bilder och du vill ha hjälp med att göra ett bildspel, tag med dessa.

8 november: Månadsmöte. Andrea Behmrell visar bilder. KM bilder lämnas in. Kom ihåg Månadstävlingen.

29 november: Arbetsmöte med fokus på Vinterspår 2019.

10 december: Julfest och KM. Obs. måndag!
Kom ihåg Månadstävlingen.