Kommande möten

Foto: Google Maps

Fotoklubbens lokal finns i ”Sandströms” på Banvägen 26 i Lindesberg. Ingång på norra gaveln. Välkommen till våra möten – om inget annat meddelas börjar vi kl 18.30!

Månadsmöten hålls normalt andra torsdagen i varje månad september-december, samt  januari-maj. Arbetsmöten hålls normalt sista torsdagen i  varje månad september-november, samt januari-maj. Arbetsmöten är ägnade till praktiska övningar, bildbearbetning i dator m.m. Hör av dig med önskemål till klubbledningen.

Program för höstterminen 2022

8:e September Månadsmöte. Ta gärna med lite bilder som du vill visa. Bidrag till månadstävlingen lämnar du här.

29:e September Arbetsmöte. Vi träffas vid klubblokalen 18:00, OBS TIDEN!, för vidare färd mot fotoutflykt i Stripa.

13:e okt Månadsmöte

27:e okt. Arbetsmöte

10:e nov Månadsmöte samt inlämning av KM bilder.

24:e nov Arbetsmöte

8:e dec Julmöte och KM