Kommande möten

Foto: Google Maps

Fotoklubbens lokal finns i ”Sandströms” på Banvägen 26 i Lindesberg. Ingång på norra gaveln. Välkommen till våra möten – om inget annat meddelas börjar vi kl 18.30!

Program hösten 2017

Välkommen till en intressant vår i LFK. Håll koll på hemsidan så du inte missar något! Ändringar kan komma att ske.

Månadsmöten hålls normalt andra torsdagen i varje månad september-december, samt januari-maj. Arbetsmöten hålls normalt sista torsdagen i  varje månad september-november, samt januari-maj. Praktiska övningar, foto, bildbearbetning i dator etc. Hör av dig med önskemål till klubbledningen.

14 september
Medlemsmöte – Vi börjar hösten med medlemmars egna bilder! Ta med en sticka med biler som du vill visa!
Kom ihåg Månadstävlingen.

28 september Arbetsmöte:
Vad är en bra tävlingsbild? Tips och råd om bildval, monteringar etc inför KM och NBF.

12 oktober Månadsmöte: Vi får besök av Lindeskolans estetlinje som visar bilder och berättar om foto på gymnasiet. Därtill bildbedömning för annan klubb.
Kom ihåg Månadstävlingen.

26 oktober Arbetsmöte: Vi planerar inför Vinterspår 2018 bl.a.
Klubblokalen kl 18.30

9 november Månadsmöte:
KM-bilder ska lämnas in. Program ej klart.

Kom ihåg Månadstävlingen.

30 november Arbetsmöte: program ej klart.
Klubblokalen kl 18.30

14 december KM redovisas och JULFEST