Kommande möten

Foto: Google Maps

Fotoklubbens lokal finns i ”Sandströms” på Banvägen 26 i Lindesberg. Ingång på norra gaveln. Välkommen till våra möten – om inget annat meddelas börjar vi kl 18.30!

Program Våren 2020

Välkommen till en intressant vår i LFK. Håll koll på hemsidan så du inte missar något! Ändringar kan komma att ske.

Månadsmöten hålls normalt andra torsdagen i varje månad september-december, samt  januari-maj. Arbetsmöten hålls normalt sista torsdagen i  varje månad september-november, samt januari-maj. Arbetsmöten är ägnade till praktiska övningar, bildbearbetning i dator m.m. Hör av dig med önskemål till klubbledningen.

23 januari. Sammanställning av klubbens bildspel till Vinterspår.

1-2 februari. Vinterspår. Klubben deltar med ett bildspel av bilder som visas i Folketshus Bio i Lindesberg. Kom och gå när du vill. Filmen är ca 40 minuter lång och rullar hela dagen.

13 februari. Månadsmöte. Göran Johansson, experten på gatufoto, visar och berättar om sina bilder.

Temat till vår traditionella månadstävling är ”Kollektioner”. Ladda upp tre bilder som hänger samman i ett valfritt tema. Läs instruktioner här.

27 februari: Arbetsmöte. Ett utmärkt tillfälle att öva på studioblixt. Arbetsmötet äger rum i Carina Remröds studio på Skolgatan 1 i Lindesberg.

12 mars. Månadsmöte. På månadsmötet den 12 mars har vi en bilddiskussion kring 77 st bilder ifrån Värmlandsfotos klass ” Mobilfoto”. Tag gärna med lite egna bilder och visa på mötet. Kom ihåg Månadstävlingen med temat ”Frånvarande”! Klicka här för att vara med i tävlingen.

26 mars. Arbetsmöte. Fotografering av vatten och glas. INSTÄLLT på grund av risk av Coronavirusets spridning.

28 mars. Närke Bergslagsfoto. OBS! att detta evenemang har blivit flyttat till efter sommaren, också på grund av risk av spridning av Coronaviruset. Läs arrangörens officiella meddelande här.

2 april. Månadsmöte. En ung fotograf Isabelle Johansson besöker oss ikväll. Isabelle är numera en bröllops- och familjefotograf men på vårt möte berättar hon om sina norrskens bilder. INSTÄLLT på grund av Coronavirus-situationen.

Foto: Isabelle Johansson

Kom ihåg Månadstävlingen med temat ”Juxtaposition”! Delta här.

23 april. Arbetsmöte. Programmet kommer senare. Kom gärna med förslag om vad du vill öva på.

13 maj. Lindedagen. Klubben deltar med en traditionell foto-quiz, med fina priser till den som svarar rätt på alla frågor. Lindedagen är flyttat till 26 augusti, också på grund av Coronavirus.

Vårutflykt till Limstensgruvorna i Tryggeboda äger rum en vacker dag i maj månad, men exakt datum bestäms senare.

Välkomna till våra möten!