Kommande möten

Foto: Google Maps

Fotoklubbens lokal finns i ”Sandströms” på Banvägen 26 i Lindesberg. Ingång på norra gaveln. Välkommen till våra möten – om inget annat meddelas börjar vi kl 18.30!

Månadsmöten hålls normalt andra torsdagen i varje månad september-december, samt  januari-maj. Arbetsmöten hålls normalt sista torsdagen i  varje månad september-november, samt januari-maj. Arbetsmöten är ägnade till praktiska övningar, bildbearbetning i dator m.m. Hör av dig med önskemål till klubbledningen.

Program för hösten 2020

Tyvärr på grund av den rådande covid-19 pandemin är alla höst möten inställda. Vi beslutade att fortsätta månadstävlingen digitalt så länge restriktionerna gäller. Klicka här för att delta.

Årets KM avgörs med digitalt insända bilder senast den 1 november till  Henrik.Andren@slu.se. Vi återkommer senare med beslut om hur redovisning av resultatet kommer att ske. Tävlingsregler och motton finner du här.

Vi planerar också en astrofotografering vid lämplig väderlek och månfas. Inbjudan till denna kommer att ske med kort varsel. Läs lite information om astrofotografering här.

Håll er friska, håll avstånd och håll utkik för eventuella ändringar och nyheter från klubben.