Kommande möten

Foto: Google Maps

Fotoklubbens lokal finns i ”Sandströms” på Banvägen 26 i Lindesberg. Ingång på norra gaveln. Välkommen till våra möten – om inget annat meddelas börjar vi kl 18.30!

Program våren 2018

Välkommen till ett intressant år i LFK. Håll koll på hemsidan så du inte missar något! Ändringar kan komma att ske.

Månadsmöten hålls normalt andra torsdagen i varje månad september-december, samt januari-maj. Arbetsmöten hålls normalt sista torsdagen i  varje månad september-november, samt januari-maj. Praktiska övningar, foto, bildbearbetning i dator etc. Hör av dig med önskemål till klubbledningen.

Årsmöte

16 jan: Sammanställning av bildspel för Vinterspår

25  jan: Arbetsmöte med bildbedömning, Klubblokalen

3-4 feb: Vinterspår

8  feb: Månadsmöte Jens Thuresson visar bilder under rubriken ”Klippiga bergen”. Tag gärna med egna bilder för visning.
Kom ihåg Månadstävlingen.

22 feb: Arbetsmöte.  Vi besöker Linde Hembygds- och Fornminnesförenings projekt Modellstaden. Tag med kamera! Blombergska gården vid Varuhallstorget 18.30.

8 mars: Månadsmöte Thomas Johansson gästar oss och visar bilder.
Kom ihåg Månadstävlingen.

Arbetsmöte den 22 mars (OBS dagen) Vi jobbar med jubileumsutställning och Linde dagen.

24 mars gemensam resa till NärkeBergslagsFoto i Hällefors

12 april: Månadsmöte  OBS! Vi besöker Anders Wallén och Ted Ström i Nora. Mer information kommer längre fram.

26 april: arbetsmöte Hos Rolf Vi jobbar med jubileumsutställning och Linde dagen

Eventuella möten i maj ej bestämda
Lindedagen den16 maj