Kommande möten

Foto: Google Maps

Fotoklubbens lokal finns i ”Sandströms” på Banvägen 26 i Lindesberg. Ingång på norra gaveln. Välkommen till våra möten – om inget annat meddelas börjar vi kl 18.30!

Program Hösten 2019

Välkommen till en intressant höst i LFK. Håll koll på hemsidan så du inte missar något! Ändringar kan komma att ske.

Månadsmöten hålls normalt andra torsdagen i varje månad september-december, samt  januari-maj. Arbetsmöten hålls normalt sista torsdagen i  varje månad september-november, samt januari-maj. Arbetsmöten är ägnade till praktiska övningar, bildbearbetning i dator m.m. Hör av dig med önskemål till klubbledningen.

5 september: Månadsmöte. Kom ihåg Månadstävlingen. Temat för september mötet är ”Moln”.

26 september: Arbetsmöte. Vi övar på en teknik som heter High Speed Sync.

10 oktober: Månadsmöte. Programmet för mötet kommer senare. Kom ihåg Månadstävlingen.

31 oktober: Arbetsmöte. Multiexponering och free-lensing.

14 november: Månadsmöte. En av Sveriges bästa bröllopsfotografer Lena Larsson berättar om sin konst och sin väg till Fine-Art bröllopsfoto.

Det är dags att lämna in bilder till Klubbens mästerskap. Läs reglerna här: KM. Kom ihåg Månadstävlingen.

28 november: Arbetsmöte. Förberedelse till Vinterspår 2020.

12 december: Månadsmöte. Det är Julfest i klubben! Klubbens mästare avgörs också vid detta möte. Och kom ihåg Månadstävlingen.

Välkomna till våra möten!