Kommande möten

Foto: Google Maps

Fotoklubbens lokal finns i ”Sandströms” på Banvägen 26 i Lindesberg. Ingång på norra gaveln. Välkommen till våra möten – om inget annat meddelas börjar vi kl 18.30!

Program Våren 2019

Välkommen till en intressant vår i LFK. Håll koll på hemsidan så du inte missar något! Ändringar kan komma att ske.

Månadsmöten hålls normalt andra torsdagen i varje månad september-december, samt januari-maj. Arbetsmöten hålls normalt sista torsdagen i  varje månad september-november, samt januari-maj. Praktiska övningar, foto, bildbearbetning i dator etc. Hör av dig med önskemål till klubbledningen.

10 januari: Månadsmöte Årsmöte. Kom ihåg Månadstävlingen.

Program för våren kommer efter årsmötet.

21 januari: Sammanställning Vinterspår

31 januari: Arbetsmöte.

Henrik visar så kallad ”focus stacking”, en metod att skapa större skärpedjup genom att ta fler bilder och lägga ihop dessa.

Ta gärna med din kamera, stativ och prova på.

-Som vanligt, ta gärna med bilder och visa.

2-3 februari: Vinterspår

14 februari: Månadsmöte

Stefanie Andersson visar bider och berättar hur hon jobbar.

Kom ihåg Månadstävlingen.

Foto: Stefanie Andersson

28 februari: Arbetsmöte

14 mars: Månadsmöte  Kjell Gustafsson visar bilder. Kom ihåg Månadstävlingen.

23 mars: Närke Bergslagsfoto

28 mars: Arbetsmöte

11 april: Månadsmöte

• Bildbedömning åt Skillingaryds Fotoklubb
  • Rapport och bilder från Närke Bergslagsfoto

Kom ihåg Månadstävlingen., tema: ”Fordon”

23 april: extra arbetsmöte

Kl 18.00 träffas vi hos Rolf Karlsson, Bildmakarna för att sammanställa årets quiz till Lindedagen. Medtag dina förslag till bilder som kan delta i quizen!

25 april: arbetsmöte

Vi stämmer av det sista inför Lindedagen.

Och givetvis tar ni med bilder ni vill visa eller frågor ni vill ha svar på när det gäller foto och bildbehandling.

8 maj: Lindedagen

11 maj: Vårutflykt

Vi arrangerar en vårutflykt till Dylta bruk.

Samling vid Rådhustorget kl 10.00 för samåkning. Glöm ej att medtaga matkorg!

Vi kommer att guidas av Axel Roos som också kommer att öppna vissa delar för fotografering som normalt är stängda för allmänheten.
Missa inte detta tillfälle att besöka en unik bruksmiljö i spännande lokaler med bl.a. smedja, sadelkammare, rödfärgsbruket och svavelbruket.

Vi önskar alla en trevlig sommar och vi ses åter till hösten!