Kommande möten

Foto: Google Maps

Fotoklubbens lokal finns i ”Sandströms” på Banvägen 26 i Lindesberg. Ingång på norra gaveln. Välkommen till våra möten – om inget annat meddelas börjar vi kl 18.30!

Program Hösten 2019

Välkommen till en intressant höst i LFK. Håll koll på hemsidan så du inte missar något! Ändringar kan komma att ske.

Månadsmöten hålls normalt andra torsdagen i varje månad september-december, samt  januari-maj. Arbetsmöten hålls normalt sista torsdagen i  varje månad september-november, samt januari-maj. Arbetsmöten är ägnade till praktiska övningar, bildbearbetning i dator m.m. Hör av dig med önskemål till klubbledningen.

5 september: Månadsmöte. Tag med och visa era bilder från vårutflykten till Dylta Bruk. Kom ihåg Månadstävlingen. Temat för september mötet är ”Moln”.

26 september: Arbetsmöte. Vi övar på en teknik som heter High Speed Sync.

10 oktober: Månadsmöte. Vi får ett fint besök av fotograf och digital artist Andreas Varro, internationellt publicerad och prisbelönt fotograf. Andreas skapar bilder och historier som engagerar människor på djupet. Han var korad till Svensk Mästare i fotografi 2018 med Guld i totalt 4 kategorier, vann Bronsmedalj i världsmästerskapen i Sydney samma år samt Bronsmedalj i European Professional Photographer of the Year. Kika på Andreas hemsida här: https://itsvarro.com/. Och kom självklart ihåg Månadstävlingen.

Foto: Andreas Varro

31 oktober: Arbetsmöte. Multiexponering och free-lensing.

14 november: Månadsmöte. En av Sveriges bästa bröllopsfotografer Lena Larsson berättar om sin konst och sin väg till Fine-Art bröllopsfoto.

Foto: Lena Larsson

Det är dags att lämna in bilder till Klubbens mästerskap. Läs reglerna här: KM. Kom ihåg Månadstävlingen.

28 november: Arbetsmöte. Förberedelse till Vinterspår 2020.

12 december: Månadsmöte. Det är Julfest i klubben! Klubbens mästare avgörs också vid detta möte. Och kom ihåg Månadstävlingen.

Välkomna till våra möten!