Kommande möten

Foto: Google Maps

Fotoklubbens lokal finns i ”Sandströms” på Banvägen 26 i Lindesberg. Ingång på norra gaveln. Välkommen till våra möten – om inget annat meddelas börjar vi kl 18.30!

Program hösten 2018

Välkommen till en intressant höst i LFK. Håll koll på hemsidan så du inte missar något! Ändringar kan komma att ske.

Månadsmöten hålls normalt andra torsdagen i varje månad september-december, samt januari-maj. Arbetsmöten hålls normalt sista torsdagen i  varje månad september-november, samt januari-maj. Praktiska övningar, foto, bildbearbetning i dator etc. Hör av dig med önskemål till klubbledningen.

13 september: Månadsmöte med klubbmedlemmarnas egna bilder. Kom ihåg Månadstävlingen.

27 september: Arbetsmöte med fokus på fotografering i den blå timmen, om det blir dåligt väder blir det bilddiskussion istället med fokus på senaste resultatet i Närke Bergslagsfoto och klubbmedlemmars bilder.

11 oktober: Månadsmöte med Börje Erlandsson som bildvisare. Kom ihåg Månadstävlingen.

25 oktober: Arbetsmöte med ”stopmotion” och blixtbilder.

8 november: Månadsmöte. Andrea Behmrell visar bilder. KM bilder lämnas in. Kom ihåg Månadstävlingen.

29 november: Arbetsmöte med fokus på Vinterspår 2019.

6 december: Julmöte och KM. Kom ihåg Månadstävlingen.