Tre reste till Island – och kom hem med fina bilder

Foto: Anders Lindgren

Foto: Anders Lindgren

Anders Lindgren, Kjell Gustafsson och Gunnar Nilsson tog oss med på en resa runt Island som de genomförde hösten 2016. Bilder från landets mycket skiftande natur och spännande miljöer. Ett landskap med hisnande vyer i otroliga färger i stort och smått. Vattenfall och rykande geotermiska områden med bubblande lergrytor både i stillbild och film. Bilderna kompletterades med sakkunniga kommentarer om Island.

Foto: Göran Johansson

Foto: Göran Johansson, aprilvinnare

Göran Johansson blev månadsmästare i temat ”Bilder från Lindesbergs kommun”. Tre bilder fick samma röstantal vid första omröstningen, Görans bild vann efter en extra omröstning mellan de tre bilderna. Grattis Göran!
Nästa månadstema är ”Mörker”.