Snart dags för Vinterspår och Håkan vann månadstävlingen

Ny månad och nytt månadsmöte 8:e februari där lite praktiska saker inför Vinterspår ordnades. Vid kommande arbetsmöte kommer vi slutföra förberedelserna och ha hela 12 olika bidrag. Första helgen i mars (2:a-3:e i år) är det dags i Folkets hus biosalong. Mer information om hela evenemanget finns hos Lindesbergs kommun. Vi har nummer 63.

Mötet hade en kort glimt på video om utställningen Swedish Dads.

Kjell Gustafsson bjöd bilder från genomresa i Spanien samt besök i Algarve, Portugal. Det var intressanta fotografier, från världsarvet Alhambra i Granada, och stilstudie på människor vid havet och gatuartister i Madrid.

Till månadstävlingen hade hela 35 bidrag inkommit på mottot Stadsmiljö. Det blev jämnt mellan 3 bilder och efter två omröstningar var det ändå hela jämnt mellan två bilder. För att få en enskild bild blev det till slut slumpen som fick avgöra till Håkan Drugges fördel. Bilden är tagen i Ponta Delgada, Azorerna.

Kjell var igång och visade mer foton, från ungdomsåren i Lindesberg med omnejd.

Innan kvällen avslutades tittade vi på de bidrag till Vinterspår som hittills lämnats in.

Foto: Håkan Drugge, Vinnare månadens bild februari 2024, Motto: Stadsmiljö