Lindesberg by night

Vi tänkte dra igång ett litet projekt som sedan skall visas på Vinterspår (februari 2012) med rubriken: ”Lindesberg by night” (Lindesberg om kvällen). Bilderna till projektet tar vi i grupp vid 2-3 tillfällen, kvällstid runt om i stan och ett bildspel komer sättas ihop av våra bilder. Visningen under Vinterspårhelgen kommer ske endra i biosalongens foaje eller på bioduken, detta är inte beslutat ännu.
Nästa arbetsgruppsmöte 24/11 viger vi åt att gå igenom vad man kan tänka på vid fotografering i stadens mörka timmar så ta med kamera, stativ och blixt och eventuella frågor. Första kvällen att fotografera blir kvällen efter, fredagen den 25/11 med samling vid fotoklubbens lokal vid Sandströms klockan 18:00 och håller på så länge vi orkar. Hinner man inte dit till 18:00 kan man alltid ringa och ansluta när man kan.
Fredrik Eriksson, ordförande