Örebro läns fotoklubbar träffades i Lindesberg

Linde-motet

Planering inför NBF 2015. Fr.v. Bo Müller, Lindesbergs FK, Roland Thuvander, Karlskoga FK, Anders Rehnberg, Askersunds FK, Kjell Gustafsson, Lindesbergs FK, Gunnar Björkman, Ställdalens FK, Rolf Karlsson, Lindesbergs FK, Gunnar Nilsson, Lindesbergs FK, Håkan Björndell, FK Focus Örebro, Lars Borgström, FK Focus Örebro, Johannes Larsson, FK Zoom Odensbacken, Micaela Karlsson, FK Zoom Odensbacken, Jörgen Puls, Askersunds FK (infälld bild). Henrik Andrén, Lindesbergs FK, saknas på bilden. Foto: Jörgen Puls

Representanter för Örebro läns fotoklubbar träffades i Lindesberg i helgen för att se över regler inför Närke Bergslagsfoto 2015. Lindesbergs fotoklubb står som arrangör för länstävlingen och redovisning av deltagande fotografers bilder bilder och resultat sker i Lindesberg under vårvintern 2015. Det är ett evenemang som brukar locka många fotografer och många besökare.  Mer om tävlingen och inbjudan kommer under hösten. All information om tävlingen publiceras under en egen avdelning.