Klubbmästerskapet avgjort – bästa bilderna hade Göran Johansson

Foto: Ulf Bratt

Foto: Ulf Bratt

Lindesbergs fotoklubbs traditionella julfest var välbesökt. Glöggmingel, månadstävling, julbord och KM stod på menyn. Månadstävlingen med tema ”Trafik” vanns av Ulf Bratt med bilden intill. Detta efter en extra, särskiljande, omröstning mot en fin tågbild tagen av Margareta Nordahl. Totalt var 28 bilder med i tävlingen.  Nästa månadstävling har tema ”Mat”.

KM-jury var Lars-Öjvind Knutsen, som engagerat kommenterat samtliga deltagande bilder. Vi riktar ett varmt tack till juryn och likaså till Blombergska Bokhandeln i Lindesberg för mycket fina bokpriser!

Placeringar och resultat i klass färg/påsikt:

  1. Gunnar Nilsson, 15 p
  2. Göran Johansson, 18 p
  3. Henry Fredriksson, 18 p
  4. Henrik Andrén, 31 p
  5. Mattias Rudenvall, 37 p

Bästa bild i färg: Göran Johansson.

Placeringar och resultat i klass svartvitt/påsikt:

  1. Göran Johansson, 15 p
  2. Gunnar Nilsson, 16 p
  3. Henry Fredriksson, 23 p
  4. Mattias Rudenvall, 24p

Bästa bild i svartvitt: Göran Johansson.

/Rolf K