LFK:s vårutflykt går till brandområdet i Västmanland

Hälleskogsbrännan. Foto: Henrik Aadrén

Hälleskogsbrännan. Foto: Henrik Andrén

Vårens fotoutflykt, den 7 maj,  går till brandområdet i Västmanland via Engelsberg, Utflykten sker under ledning av Henrik Andrén. Dessutom porträttfotografering med en efterföljande utvärdering med konstruktiv kritik. Passa på och dela en dag med foto- och naturintresserade i ett unikt område. Så här skriver länsstyrelsen i Västmanland: 

Hälleskogsbrännan  är en del av det område som drabbades av den stora skogsbranden sommaren 2014. I brandens spår växer ny grönska fram och djur och fåglar har vänt tillbaka. Det är både fascinerande och skrämmande att se hur dramatiskt naturens krafter har ändrat landskapet.

Vi träffas kl 9:30 på Rådhustorget i Lindesberg för att fördela samåkning. Nedan en karta över Hälleskogsbrännan.

halleskogs_map

Karta: Länsstyrelsen Västmanland