Vinnaren av fotoquiz på Lindedagen valde lo-bilden

Sofia Carlsson valde lon. Foto: Gunnar Nilsson

Sofia Carlsson valde lon. Foto: Gunnar Nilsson

Vi gratulerar Sofia Carlsson, Lindesberg, till vinst i LFK:s fotoquiz på Lindedagen. Sofia var den enda av närmare 90 deltagare som hade alla rätt. Vinsten är en valfri bild från LFK:s jubileumsutställning, och Sofia valde Anders Hjerlings fina bild av en lokatt, fotograferad strax utanför Frövi. En ganska unik bild, en vild lo är svårfotograferad, men Anders lyckades!

Utställningen har fått många lovord från besökare. Vid några tillfällen missade tyvärr biblioteket att låsa upp utställningslokalen, så vi försöker att återkomma med en ny utställningsperiod under hösten. LFK vill tacka Sparbanksstiftelsen Bergslagen för bidrag till att arrangera utställningen.