Stefanie Andersson på besök 14/2

Stefanie Andersson

Vi får fint besök på torsdag då Stefanie Andersson, känd fotograf, visar bilder och berättar hur hon jobbar.

Stefanie som föddes och växte upp i Tyskland i en familj av akademiker upptäckte sin konstnärliga sida i en mycket tidig ålder. Efter att ha studerat marknadsföring och reklam arbetade hon vid flera kända reklambyråer som copywriter och kreativ chef innan hon började med  fotografi. Hon tar sin inspiration från konst, litteratur och poesi och berättar alltid en historia med sina bilder. Stefanie älskar att bygga sina egna uppsättningar, gör sin egna rekvisita och scener.  Hennes väldigt tydliga belysning och färger gör hennes bilder väldigt lätt igenkännliga. Varje bild har en övergripande idé och ett nytt, osynligt tillvägagångssätt. Stefanie arbetar både på plats och i studion, beroende på önskat utseende och koncept.

Läs mer om hennes utmärkelser etc på : www.stefanie-andersson.com

Foto: Stefanie Andersson

Missa inte detta tillfälle att höra Stefanie och se hennes bilder!