Gatufotografering med Lasse Hallmén på månadsmötet

Foto: Lasse Hallmén

Foto: Lasse Hallmén

Missa inte månadsmötet 10 oktober:
Lasse Hallmén, Örebro, föreläsning med rubriken ”Gatufotografering”. Lasse visar egna och andras bilder och berättar om sina erfarenheter.

Så här berättar Lasse om sig själv: ”Jag är en fotoentusiast i Fotoklubben Focus i Örebro med passion för gatufotografering. Jag hade en uppskattad föreläsning i genren på Medborgarskolan i Örebro förra hösten och hade samma föreläsning hos FK Focus i augusti.
Jag är tävlingsaktiv och har nått vissa framgångar. Bland annat har jag haft ett antal bilder med i tidningarna FOTO och Kamera & Bild. Jag är kursledare på fotokurser på Medborgarskolan. Jag har en portfolio med bilder, som du hittar under adressen http://www.lassehallmen.fotosidan.se/.”

Kom ihåg att delta i månadstävlingen!

Ladda upp 1-3 bilder här och var med – tävlingen avgörs på månadsmötet! Välkommen!