Göran Johansson – årets klubbmästare!

Foto: Göran Johansson

Foto: Göran Johansson, KM segrare klass färg.

Det blev storslam för Göran Johansson i årets klubbmästerskap. Segrare i både färg och svartvit klass. Görans stilsäkra, välkomponerade bilder föll de båda juryerna i smaken och de nyansrika bildprintarna vittnar om ett gediget hantverk. Grattis Göran!

Foto: Göran Johansson

Foto: Göran Johansson, KM segrare klass svartvitt.

I svartvita klassen kom Gunnar Nilsson på andra plats och Kjell Gustafsson blev trea. I färgklassen blev det ombytta roller, Kjell tvåa och Gunnar trea. Resultat kan laddas ner här: KM_2014_farg   KM_2014_svartvitt

Månadstävlingen vanns av Gunnar Nilsson, men i hård kamp med flera deltagare som bara hade en röst mindre än vinnarbilden. Nästa månads tema är ”Ensamhet”

Foto: Gunnar Nilsson, tema Vatten

Foto: Gunnar Nilsson, tema Vatten