Vinterljus på februarimötet

Februari 2015. Foto: gunnar Nilsson

Februari 2015. Foto: Gunnar Nilsson

Kvällen började med genomgång av Vinterspårhelgen. Några av LFK:s medlemmar dokumenterade evenemanget på arrangörens uppdrag. Ett par hundra bilder sorterades ner till ett femtiotal för leverans. Bilderna visar på stor bredd i kulturlivet i kommunen.

LFK:s medverkan i Vinterspår togs upp, och vi kan vara stolta över den fina respons publiken gav oss. Det sporrar till nya satsningar kommande år.

Vi tog en kort titt på Photoshop-utmanaren Affinity Photo som verkar lovande, samt några funktioner i Adobe Lightroom samband med urval av Vinterspårbilderna. Vid nästa arbetsmöte, den  26 februari, tittar vi mer på Lightroom.

Ulf Bratt visade några bilder från Grimsö innan det blev forskningsstation, och Gunnar Nilsson visade ett bildspel från Augustibuller. Månadens bild på temat Vinterljus togs av Gunnar Nilsson. Temat för mars blir Arkitektur. Ladda upp dina tävlingsbilder här…