Välbesökt klubbmöte med Arne Johnsson

Foto: Rolf Karlsson

Arne Johnsson gästade Lindesbergs fotoklubb. Foto: Rolf Karlsson

Arne Johnsson var gäst hos LFK på novembermötet den 10 november. Arne visade bilder från sina resor runt om i världen; Vietnam, Indien, Kina, Japan, USA med flera länder men även någon bild från Bergslagen. Arne har fin blick för detaljer och komposition och vi var många medlemmar som fick oss en tankeställare i val av motiv. Att se det lilla, typiska, snarare än vida vyer ger en djupare dimension åt resebilderna. Arnes berättelser till sina bilder lockade både till skratt och eftertanke. Tack Arne för en riktigt fin kväll!

Gunnar Nilsson tog även denna gång hem Månadstävlingen med bilden nedan. Temat var ”Patina”. Grattis till Gunnar! Nästa månads tema blir ”Trafik”.

Foto: Gunnar Nilsson

Foto: Gunnar Nilsson