Skicklig naturfotograf gästade LFK

Thomas Johansson gästade LFK på marsmötet med ett urval av bilder från Svalbard, Botswana, Peru, Amazonas och Bergslagen. Thomas är en mycket skickligt fotograf med sinne för färg och form, men även med en humoristisk ådra som återspeglas i hans bilder. Han kan se en häxa i den tunna nyisens formationer eller en ande i dimman över en Bergslagstjärn. När han inte reser över världen för att fotografera glider han ljudlöst fram i sin kajak i den ”egna” vildmarken kring bostaden i Ställdalen. Alltid med kameran lätt tillgänglig – tack Thomas för en fin bildvisning!

Foto: Gunnar Nilsson

Foto: Gunnar Nilsson

Gunnar Nilsson tog hem Månadens bild med bilden av det färggranna huset på Island. Det blev en särskiljande omröstning då två bilder hamnade på samma antal röster. Tema för nästa månadstävling är ”Längtan”.

/Rolf K