LFK på besök hos Anders Wallén och Ted Ström

Anders Wallén och Ted Ström. Foto: Gunnar Nilsson

Anders Wallén och Ted Ström. Foto: Gunnar Nilsson

Lindesbergs fotoklubb besökte Ted Ström och Anders Wallén i Bryggeriet i Nora på torsdagskvällen den 12 april. Kvällen inleddes med att Anders och Ted spelade några av sina egna låtar. Vi fick bl.a. höra ”Vintersaga” framförd av upphovsmannen själv – en stund att minnas.

Ted och Anders är, förutom musiker, mycket kreativa bildkonstnärer. De berättade om sin konst, om utställningar, pågående projekt och om hur deras bildkonst växer fram. Ted Ströms vackra akvareller med fantasifulla miljöer är mycket skickligt utförda och Anders Walléns otvungna inställning till sitt skapande av fotokonst med eget spännande formspråk känns befriande.
Stort tack till Ted och Anders för en mycket trevlig kväll!

Foto: Rolf Karlsson

Vinnarbild i Månadstävlingen. Foto: Rolf Karlsson

Månadstävlingen med tema ”Längtan” vanns av Rolf Karlsson med bilden här ovan. Nästa månadstema blir ”Glädje”.

/Rolf K